BBQ по Українські 1) Обсмажуєм підчеревину домашнього кабанчика 2) на жиру того сала жаримо маленьку молоденьку картоплю 3) в кінці кидаємо часничок 4) картоплю згортаємо на центр 5) по кругу рокладаємо раніше піджарене сальце 6) і поверх сала розбиваємо домашні яєчка 7) як все готово, піднімаємо диск на висоту сталого підігріву 9) сіль додаємо за власним смаком під час готування або в кінці. Рекомендую звичайну кам'яну сіль. 8) і все це під "березову на бруньках", в добрій компанії, повільно насолоджуючись тепленьким з диску, проводжаємо сонечко, слухаємо гітару та пташок, та під говір берізок. P.S. Відтворити це можливо при наявності виключно такого космо-диску на дачах Валентини в Бобровському масиві. Будь-які спроби відтворити цей підхід в місті на комфорці не гарантує тої насолоди, яку Ви можете отримати у нас біля лісу! :))) На правах реклами www.dachavalia.in.ua |
Дачний блог >